ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ!

Όταν οι φίλοι μας, από την iSea μας ανακοίνωσαν την ιδέα τους για ένα 10ήμερο project καταγραφής και συλλογής απορριμάτων σε περιοχές του Εσωτερικού Αρχιπελάγους του Ιονίου και του Αμβρακικού κόλπου που προσεγγίζονται μόνο με σκάφος, περιοχές με σημαντική βιοποικιλότητα και σπάνια φυσική ομορφιά, και το οποίο project θα συνδυάζεται με δράσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης αλλά και παρατήρησης της άγριας ζωής εννοείται πως καταενθουσιαστήκαμε!!!
Η πρόταση μας επιλέχθηκε μεταξύ μεταξύ 131 προτάσεων και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ψηφοφορίας του EOCA European Outdoor Conservation Association μεταξύ 16 προτάσεων. Από αυτές, μόλις 3 θα επιλεχθούν!
Οπότε όπως καταλαβαίνετε η βοήθειά σας είναι πολύτιμη!
Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο σας για να μπείτε στο https://goo.gl/zhCLGX και να ψηφίσετε το On board beach cleaning adventure, Greece, μέχρι τις 18 Οκτώβρη! Δεν απαιτείται εισαγωγή του email σας, ενώ καταγράφεται μια ψήφος ανά IP, οπότε μπορείτε να μας ψηφίσετε από το κινητό, το tablet και το Pc σας! Μην ξεχάσετε μόλις μας ψηφίσετε να το πείτε και σε άλλους!
Ευχαριστούμε!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top