ΤΕΛΟΣ ΣΕΖΟΝ! ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!

Και επίσημα πλέον σήμερα, μπορούμε να πούμε ότι άλλη μια σεζόν έφτασε στο τέλος της! Οι κρουαζιέρες μας  σταματάνε, ο Σώστης βγαίνει για λίγους μήνες από το νερό και μόλις στεγνώσει λιγάκι, ξεκινάμε την καθιερωμένη πια συντήρηση του.
Θέλουμε από καρδιάς να πούμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους όσους μας συντρόφευσαν και φέτος στις κρουαζιέρες μας! Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όσους ήρθανε -μια και δυο και περισσότερες φορές-να απολαύσουν τα δελφινάκια του Αμβρακικού. Σε όσους  αγάπησαν κι εμάς και την κρουαζιέρα μας , και έρχονται παρέα μας κάθε χρόνο! Σε όλους όσους πέρασαν όμορφα και το μετέφεραν αυτό και σε άλλους! Σε όλους όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν φέτος αλλά μας έστειλαν δωράκια και ευχές μέσω φίλων και γνωστών τους.
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ γιατι τα χαμόγελα και τα καλά σας λόγια μας γεμίζουν δύναμη να συνεχίζουμε!

Καλό χειμώνα σε όλους και μια ευχή : να είναι όλο και περισσότεροι οι  άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με την άγρια ζωή  και μαθαίνουν γι’αυτήν και για το περιβάλλον που τη φιλοξενεί. «Με τη γνώση έρχεται το νοιάξιμο», όπως λέει και η σπουδαία Sylvia Earle. Και είναι σίγουρο ότι σήμερα, είναι ανάγκη να νοιαστούμε για τη φύση περισσότερο από ποτέ!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top